Hverdagen på Bakken starter med at en hyrde kommer rullende igennem strædet med hø til fårene, og måske er der en enkelt bofælle eller to, som smutter i fælleshuset for at få 10 kilo tøj vasket i et hug i vores store fælles vaskeri.

Når klokken nærmer sig otte cykler børnene ad stisystemet til skole og nogle bofæller kører cykelræs til stationen for at nå et af Kystbanens eksprestog. Andre finder bilen på den fælles parkeringsplads og indstiller sig på en gang morgenkø ind ad mortorvejen. Mens de sidste bliver hjemme og passer på Bakken.

Ved tretiden mødes dagens kokkehold, som typisk består af to voksne og et barn, i det store køkken i fælleshuset. Når man kun laver mad een dag hver femte uge kan man godt være lidt ambitiøs, og derfor laves maden fra bunden af gode råvarer. Fredag stiller vi større krav og forventer to retter.

Klokken 18 eller 18.30 afhængig af ugedagen strømmer bofællerne til fælleshuset og nyder at andre klarer både indkøb, tilberedning og opvask. Det giver tid til at prioritere andre ting i livet - eksempelvis at hjælpe børnene med lektierne.

Om aftenen er der ofte liv i fælleshuset. Enten fordi det ugentlige yoga-hold er i aktion, der er fællesmøde eller de unge samles om rollespil og hygge. Det kan også være, at der vises fodbold på storskærmen!